Anläggningen

På vår gård finns uppstallning för 12 hästar, 7 hektar stängslade hagar som löper längs dalen, uppvärmda vattenkoppar, två ligghallar och utfodringsbås för 16 hästar. Vår utrustning förvarar vi mellan ovalbanan och paddocken, i den uppvärmda sadelkammaren med tillhörande fikarum.

2014 stod vår oval- och passbana redo att användas, upplyst och välpreparerad för ett att kunna användas året runt. Till banorna finns ljudanläggning och mikrofon med hörsnäckor för enklare undervisning. I nära anknytning ligger även vår upplysta paddock. 2017 så byggde Ingemar ett 8-kantigt ridhus på gården, där vi kan träna unghästarna och när det är dåligt väder.Förutom träningsmöjligheterna på gården har vi underbara ridvägar som erbjuder både skogsvägar, långa grusvägar och öppna fält. 

Vill du och din häst komma och rida hos oss är ni alltid varmt välkomna. Vill du hyra banan för egen kursverksamhet, träning eller tävling får du tillgång till småhagar, boxplatser och paddock som också kan användas. För pris och bokning, kontakta oss.

Vår upplysta ovalbana.